11 januari - Reisverslag uit Panama-stad, Panama van HeTiGa Bouwman - WaarBenJij.nu 11 januari - Reisverslag uit Panama-stad, Panama van HeTiGa Bouwman - WaarBenJij.nu

11 januari

Door: Ti

Blijf op de hoogte en volg HeTiGa

11 Januari 2013 | Panama, Panama-stad

Haï allemaal, aller eerst bedank ik jullie voor jullie reacties...leuk voor ons om zo gevolgd te worden!
We hebben een toertocht langs de eilanden van Bocas gemaakt en red frog beach bezocht, tof zo,n klein rood kikkertje te zien, ze zijn zo klein als een duimnagel en moeilijk te vinden met hulp van ons kameraadje Daniël is het uit eindelijk toch nog gelukt!

Henks verjaardag gevierd op een bijzonder mooi plekje met een enorm strand heerlijk warm zeewater , zwembad etc. Een waar paradijs, (met dank aan pa en hennie) Wel de kraan open laten staan toen ik bij Gabi en Henk aan wilde sluiten om foto's van hen te maken, tjee, bij terugkomt was onze kamer een grote waterpoel. Ohohoh...De jongens troepen erbij geroepen , wel 3 kwartier dweilen voor hen...zo eindelijk werk... Ze hielden de moed erin gelukkig! Door al het water dat nu naar buiten werd gewerkt werd een mooie rood met blauwe krab wakker die zich behoorlijk defensief begon te gedragen, dit was zo,n kadootje om te zien....zo zie je maar weer...wordt vervolgd, we gaan nu opweg naar een nationaal natuurpark.

• 11 Januari 2013 - 21:58

Peter & Petra Fredriks:

Blijf schrijven jongens (en meisjes) is erg leuk om te lezen voor ons nu, en voor jezelf als je weer terug bent. Henk van harte gefeliciteerd met je verjaardag !! PROOST!! Wij vieren morgen de verjaardag van Nathan die 26 wordt en op het punt van trouwen.... Tot lezen.. P&P