Hoy Jan.12
Door: Ti
Blijf op de hoogte en volg HeTiGa
12 Januari 2013 | Panama, Panama-stad
Uiteindelijk zijn we richting een groot bord gereden waar camping op stond.
Toen ik vroeg of ze ook een huur tent hadden moesten ze erg lachen...wat bleek, het hotel heet camping...tja je moet het hier maar snappen , er is werkelijk weinig wat het lijkt, en wat een corruptie is hier nog. . Een foutje op de tol weg en alweer betalen voor een u- turn . Wij boos, zij lachen of kwaad maar betalen zullen we!
We zijn - minimaal - 2 maal met zo'n politie snelheids speedgun 'beschoten' je schrikt je werkelijk te pletter.
Als je al denkt even 100 km te mogen ( en vanwege de vele gaten te kunnen) rijden gaat de weg ineens over naar max. 40 km, ja , daar ga je dan, vol op de rem maar natuurlijk nog 25 km te hard....ze weten precies waar ze moeten staan, verdikkie, we zijn weer benieuwd, de kopie van onze creditkaart zal het wel berichten.
Gelukkig beleven we ook heel veel leuks en ook soms hartelijke aardige mensen...
Vandaag het Panama kanaal bezocht, zoo fantastisch!
En je ziet, we zien apen, gekko's, papegaaien die vanuit de boomtop tegen ons 'praten' enz.enz. xx ons
... nichtje Jenrieke de felicitaties voor je 15 de verjaardag...
12 Januari 2013 - 20:42
Bennie & Grietje:
Hallo HeTiGa.
wat een prachtige foto`s, ik zag dat iemand de zon had gevangen.
kunnen jullie aub een stukje zon opsturen?
Bennie. -
15 Januari 2013 - 21:24
HMN&A:
Heeee vakantiegangers en genieters van jullie heerlijke trip.Tina we feliciteren jou met je 50 e verjaardag!Jullie gaan er vast nog wel eentje op drinken vandaag!Heerlijk om jullie verhalen te lezen,jullie maken wel van alles mee zeg,het blijft spannend!
Groetjes HMN&A. uit Balkbrug.