Zippline
Door: Ga
Blijf op de hoogte en volg HeTiGa
14 Januari 2013 | Panama, Panama-stad
Groetjes Gabi
14 Januari 2013 - 12:34
Bertha:
Leuk om jullie reisverslagen te lezen & foto's te bekijken, hoop dat de rest vd reis net zo leuk is en hoop nog wat meer verslagen en foto's te kunnen bekijken.
'koude' groeten uit Meppel (-3 C hier) -
14 Januari 2013 - 14:52
Nelly:
Hee Gabi, wat leuk dat jij nu ook een verslag schrijft. Wat doen jullie eigenlijk verschrikkelijk spannende dingen! Super om te lezen maar meemaken is andere koek.
Groetjes van Nelly -
14 Januari 2013 - 22:16
Rudy:
Ik begreep uit en eerder berichtje dat Henk zijn verjaardag al weer achter de rug heeft. Morgen ben jij, Tina aan de beurt :). Alvast van harte! Een fijne dag en vooral Gods zegen toegewenst. Trouwens voor jullie allemaal. Een tropisch feestje, daar heb je geen postcodeloterij voor nodig :)
Groetjes van Rudy -
15 Januari 2013 - 09:42
Inge:
Hoi Tina, gefeliciteerd met je verjaardag! En Henk en Gabi natuurlijk ook! (Henk jij ook nog van harte met jouw verjaardag, sorry, was een tijdje vergeten in te loggen maar zie en lees dat je het op een hele mooie plek gevierd hebt dus dat zat wel goed..;-))
Tina, als je nu in Zwolle was geweest had je nu waarachtig een Sara in de sneeuw gehad! Onvoorstelbaar hé? ;-)
Een fijne dag en geniet van de verdere reis!
Liefs, Stijn, Lotte en Inge. -
15 Januari 2013 - 10:56
Juliette:
Hee allemaal,
Tina van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Geniet van je tijd daar, voor je het weet is het voorbij.
Hier ligt inmiddels een laagje sneeuw, ook mooi.
Liefs Piet en Juul -
15 Januari 2013 - 11:02
Anita Bouwman:
15 januari.. Tina ontmoet Sara.. een ZuidAmerikaanse als het goed is.. Van harte en een fijne dag!
X Anita -
15 Januari 2013 - 12:38
Dik En Sineke:
hallo daar tina van harte gefeliciteerd met je vijftigste verjaardag ja ja jij nu ook een hele mooie dag toegewenst .een mooie reis verder genietze liefs en groetjes dik en sineke -
15 Januari 2013 - 14:14
Nelly En Auke:
Hee Tina, nooit aan gedacht dat deze verjaardag je 50e is. Je hebt de X-factor van 40 nog. We zijn benieuwd of er daar ook tradities voor zo'n viering bestaan....We horen het graag en van harte! -
15 Januari 2013 - 20:15
Aty:
Ha Sara,
Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!
Geniet van alle moois!
Aty -
15 Januari 2013 - 21:04
Jan Jennie én De Vier Meiden:
Henk nog van harte gefeliciteerd , EN tina ook van harte gefeliciteerd JE KUN WÉL OP VAKANTIE GAAN MAAR HOORT NU OOK BIJ DE CLUB HOOR
daar is het zo te zien lekker warm Maar hier is het inmiddels BEREKOUD
GENIET ER DAAR MAAR VAN SAMEN
GROETJES DE VOSJES -
15 Januari 2013 - 23:37
Fam.Nijboer.:
Tina gefeliciteeeeerdddd met je 50 e verjaardag he?Had je al gefeliciteerd bij het vorige verslag,doen we nog een keer over, en wat bijzonder dat je in zo n ver land je verjaardag mag vieren!
Groetjes HMN&A. -
17 Januari 2013 - 19:09
Frank Diekmeijer:
Hallo lieve famlie Bouwman!! Wat hebben jullie in een korte tijd al veel mooie en bijzondere dingen gezien en spannende avonturen meegemaakt. Heel erg leuk om jullie belevenissen zo te kunnen lezen en aan de hand van de mooie foto's te zien waar jullie zijn.
Terwijl wij ons in Nederland aan het voorbereiden zijn op de 1e schaatstochten op natuurijs, zie ik Henk en Gabi in badkleding op het strand staan. Dit grote contrast geeft maar eens te meer aan dat jullie in een totaal 'andere wereld' zitten dan wij. Geniet er maar lekker van daar en de schaatspret komt voor jullie volgend jaar vast wel weer.
Groeten,
Frank
PS. Henk & Tina: beide nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen!!!